Κάτω από άκρα μυστικότητα ένας ακόμη μάρτυρας κατέθεσε, χθες το βράδυ, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας με κεντρικό πρόσωπο τον γνωστό θεατράνθρωπο, που απασχολεί εντόνως τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες.

Η αποκαλυπτική μαρτυρία του νεαρού άνδρα θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς φέρεται να επιβεβαίωσε πολλές από τις καταγγελίες του 25χρονου που μήνυσε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη για τον βιασμό του σε ηλικία 14 ετών, το 2010.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας  βρέθηκε στο γραφείο του αρμόδιου ανακριτή καθώς στο πρόσωπο του εμφανίζεται να αναφέρεται ο 25χρονος μηνυτής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος τον κατονομάζει ως ένα από τα μέλη της παρέας παιδιών που ο σκηνοθέτης έκανε ανήθικες προτάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση του ο μάρτυρας υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη,  μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του. Εκείνος φέρεται να τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια να  τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

Ο μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε ότι η παρέα  έφυγε αμέσως από το σπίτι του σκηνοθέτη και ο ίδιος δεν επέστρεψε ποτέ εκεί. Ωστόσο, ο νεαρός, μιλώντας για τον καταγγελλόμενο βιασμό του 25χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφρασε την βεβαιότητα  ότι ο μηνυτής λέει την αλήθεια κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη.