«Δεν υπήρξε ποτέ τσιρλίντερ-cheerleader των red drops η 40χρονη που συνελήφθη, δεν έχουμε καμία σχέση ούτε γνωρίζουμε την συγκεκριμένη κυρία. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες των Red Drops για να προμοτάρουν κάποιοι τις σελίδες τους και τις εφημερίδες τους, μη σκεφτόμενοι ότι θίγουν κορίτσια που είναι αθλήτριες, υψηλού επιπέδου.

Μείναμε έκπληκτοι όταν είδαμε το δημοσίευμα για την «κυρία αυτή» με την χρήση δικών μας ομαδικών φωτογραφιών. Αναρωτιόμαστε για τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκαν οι φωτογραφίες μας και πως κάποιοι υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι κάνουν ρεπορτάζ με δικό μας φωτογραφικό υλικό και το χειρότερο από όλα χωρίς να διασταυρώνουν στοιχεία εκθέτοντας κόσμο».

Τα παραπάνω τόνισε ο Μάικ Φουντεδάκης υπεύθυνος και team manager της ομάδας των Red Drops μιλώντας στο newsbeast.gr.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο Μάικ Φουντεδάκης τόσο η επίσημη ομάδα των τσιρλίντερς – red drops, αλλά και κάθε μία κοπέλα ξεχωριστά, θα κινηθούν νομικά εναντίον όλων των Μέσων, ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου, επειδή δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες τους που τις συσχετίζουν με την εν λόγω κοπέλα.

«Δεν υπήρξε ποτέ καμία τέτοια κοπέλα στην ομάδα μας από το 2004 μέχρι σήμερα. Η συγκεκριμένη ομάδα των τσιρλίντερ red drops που η πλειονότητά τους απαρτίζουν και την εθνική ομάδα στο άθλημα, δεν είχε ποτέ στο δυναμικό της όλα αυτά τα χρόνια καμία ομογενή από το Τορόντο», ξεκαθαρίζει ο Μάικ Φουντεδάκης.

Και προσθέτει: «Όλες οι κοπέλες που απαρτίζουν τις ομάδες των τσιρλίντερς είναι πρώην αθλήτριες υψηλού επιπέδου ρυθμικής, ενόργανης, συγχρονισμένης κολύμβησης και λοιπών αθλημάτων. Προέρχονται από τη Γυμναστική Ακαδημία, από την Ιατρική, από τη Δημοσιογραφία. Υπάρχουν ακόμη νοσηλεύτριες, άλλες κοπέλες από τη Θεολογική Σχολή και από τη Νομική, οι οποίες δεν δραστηριοποιούνται μόνο στο σόου που γίνεται στα γήπεδα αλλά δραστηριοποιούνται και στο άθλημα με πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες νίκες».

Η προπονήτρια των τσιρλίντερς red drops ξεκαθαρίζει ακόμη ότι: «Ουδέποτε πέρασε μια τέτοια κοπέλα ούτε καν από οντισιόν. Ελέγξαμε όλα τα στοιχεία μας. Ουδέποτε δεν πέρασε οντισιόν κοπέλα, ομογενής από το Τορόντο». Κάθε χρόνο το roster των Red Drops αναρτάται στην επίσημη σελίδα τους red drops ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους προβλήματα, όπως επίσης και να μην οικειοποιούνται την ομάδα κοπέλες οι οποίες δεν ήταν ποτέ στις Red Drops.