Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της ηλικιωμένης έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό που φέρεται να υπέστει από έναν 40χρονο στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει το onprevezanews.gr ο 40χρονος ήταν έξω με περιοριστικούς όρους, ήταν γνωστός τόσο στις αρχές όσο και στην ηλικιωμένη, αφού είχε απασχολήσει πριν από έναν χρόνο περίπου, όταν είχε συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού κατά της 83χρονης.

Εκτός από αυτό ο 40χρονος, είχε και υποθέσεις ναρκωτικών, από τις οποίες είχε εκτίσει και φυλακή.

Ο φερόμενος ως δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της ηλικιωμένης, οδηγήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Εισαγγελέα Πρέβεζας, λαμβάνοντας προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, παρουσία του δικηγόρου του, ο οποίος ορίστηκε από το Δικαστήριο.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου site ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς ότι είχε ερωτικές σχέσεις με την 84χρονη, ενώ ο ίδιος δεν κατάλαβε πως έφτασε στο σημείο να προχωρήσει στον άγριο ξυλοδαρμό, αφού ήταν υπό την επήρεια μέθης, κατά την σύλληψή του από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, με τους οποίους μάλιστα συνεπλάκη στην περιοχή του Παντοκράτορα.

Οι αρχές τέλος έλαβαν δείγματα DNA τόσο από την ηλικιωμένη, όσο και από τον 40χρονο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε και βιασμός.