Ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης που απήχθη προ ημερών από τη Θεσσαλονίκη, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην κάμερα του «Live News» του Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τις εξελίξεις στην υπόθεση και εξέφρασε τους φόβους τους πως πίσω από την 33χρονη κατηγορούμενη κρύβεται κύκλωμα παιδεραστίας.

«Δεν έχω τη δικογραφία πρώτα απ’ όλα, και αυτό είναι ένα θέμα προσωπικού και νομικού αυτοσεβασμού, όταν δεν γνωρίζεις τί έχει αναδείξει η διωκτική αρχή δεν μπορείς να μιλάς. Όμως, έχουν διαρρεύσει από τη δικογραφία κάποια αντικειμενικά γεγονότα, δεν επιδέχονται αμφισβητήσεως, έχει διαρρεύσει η τοξικολογική εξέταση που έχει αποκαλύψει ότι στο κοριτσάκι δόθηκε κοκτέιλ ναρκωτικών.

Έχει διαρρεύσει προς τα έξω ότι το κοριτσάκι μακιγιαρίστηκε κάποια στιγμή, γιατί βρεθήκαν ίχνη μακιγιάζ, έχει διαρρεύσει προς τα έξω ότι η κυρία αυτή, η κατηγορουμένη προσπάθησε να καταστρέψει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της και να καταστρέψει και τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή. Αυτά με οδηγούν και με την εμπειρία που έχω, και έχοντας χειριστεί χιλιάδες δικογραφίες να υποψιάζομαι ότι, όσον αφορά βεβαίως την απαγωγή, η δράστιδα της απαγωγής είναι αυτή η κυρία αναμφισβήτητα, όσον αφορά αυτά που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ότι έγιναν, όλοι τα υποψιαζόμαστε, θα πρέπει να συνδυάσεις το μακιγιάζ του παιδιού, θα πρέπει να συνδυάσεις τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στον οργανισμό του και θα πρέπει να συνδυάσεις την προσπάθεια να εξαφανιστούν στοιχεία που δεν μπορούν να επιδέχονται αμφισβητήσεως, τα στοιχεία του ηλεκτρονικού υπολογιστή και του σκληρού δίσκου τα οποία προσπάθησε να αποκρύψει και να υποψιάζεσαι, ότι η γυναίκα αυτή οπωσδήποτε απήγαγε το κοριτσάκι, η γυναίκα αυτή αφού και η ίδια το παραδέχεται, συμμετείχε σε ότι έγινε εις βάρος του παιδιού.

Βεβαίως όμως, δεν αποκαλύπτει, κατά την άποψη μου, γιατί φοβάται για τη ζωή της, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ή φοβάται να αποκαλύψει γιατί κάποιοι σημαντικοί κρύβονται, και έχουμε δει κατά καιρούς ποιοι κρύβονται σε κυκλώματα παιδεραστίας, από γαλαζοαίματους μέχρι σημαντικούς επιχειρηματίες και σημαντικούς επιστήμονες. Δεν αποκαλύπτει ποιοι ήταν εκεί μαζί όταν αυτή νάρκωσε το παιδί και το μακιγιάρισε. Και ποιοι, εκτός από αυτούς που ήταν εκεί, και δεν γνωρίζουμε τι έκαναν, αυτό που έκαναν διεδίδετο μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή σε όλα αυτά τα κυκλώματα διεστραμμένων. Αυτή είναι μια εκδοχή» είπε ο Αλέξης Κούγιας.