Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το thestival.gr, η 33χρονη γυναίκα που έχει συλληφθεί κατηγορείται και γενετήσια εκμετάλλευση και ασέλγεια στο ανήλικο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, έφτασε λίγο μετά τις 13:00 στο γραφείο του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης η 33χρονη «κοκκινομάλλα» που συνελήφθη για την απαγωγή της 10χρονης. Οι αστυνομικοί επέλεξαν την πίσω είσοδο των δικαστηρίων.

Όση ώρα περίμενε να έρθει η σειρά της είχε σκυμμένο το κεφάλι. Φορούσε μια γκρι ζακέτα με κουκούλα. Την φρουρούσαν πέντε αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ. Δεν σήκωσε το κεφάλι της ούτε για μια στιγμή. Δεν μίλησε με κανέναν.

Αφού της απαγγελθούν κατηγορίες θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Οι κατηγορίες που τα βαρύνουν με βάσει τη δικογραφία είναι:

  • Αρπαγή ανηλίκου.
  • Γενετήσια εκμετάλλευση και ασέλγεια.

Οι κατηγορίες στηρίζονται σε ευρήματα, στη μαρτυρία του παιδιού και στην ομολογία της ίδιας.

Η 33χρονη έβαλε τα ναρκωτικά σε ρόφημα

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη και σε βάρος της 33χρονης που συνελήφθη χθες (17.06) στην Καλαμαριά σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στο κορίτσι χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες η 33χρονη έβαλε μέσα σε ρόφημα.

Σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα στην Καλαμαριά, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Μέσα σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση του κοριτσιού.