Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από παρακείμενο κτήριο για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η 34χρονη γυναίκα το πρωΐ της περασμένης Τετάρτης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ η κάμερα φαίνεται να καταγράφει μία γυναικεία σιλουέτα η οποία προσομοιάζει με εκείνη της μαυροφορεμένης που θεωρεί η αστυνομία ως ύποπτη της επίθεσης.

Είναι λίγα λεπτά πριν από την επίθεση, που καταγράφεται η εικόνα νεαρής γυναίκας να κατεβαίνει από το όχημά της και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτηρίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπάρχει εικόνα της όταν βγαίνει και η εικόνα από την άφιξή της δεν είναι τόσο καθαρή για να έχουν χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ φορούσε και μάσκα και σκούφο.

Κατά το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αρχές ιχνηλατούν τη διαδρομή του οχήματος της γυναίκας, προσπαθούν να βρουν από πού ξεκίνησε αλλά και το σπίτι που μένει, καθώς, σύμφωνα με τις πηγές του καναλιού, φαίνεται να έχει κάνει σημαντικά λάθη και τόσο στη διαδρομή που ακολούθησε όσο και κατά την επίθεση στην 34χρονη, λάθη που η Αστυνομία φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί για να βρει την άκρη του νήματος.

Εντοπίστηκε το πρόσωπο κλειδί

Πρόσωπο κλειδί για τη λύση του μυστηρίου με τη φρικιαστική επίθεση στην 34χρονη με βιτριόλι στην Καλλιθέα είναι ο οδηγός που σύμφωνα με πληροφορίες, μετέφερε στο σημείο τη μαυροφορεμένη γυναίκα που όλα δείχνουν ότι είναι η δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Alpha αλλά και την ΕΡΤ1, ο οδηγός έχει εντοπιστεί από την αστυνομία ενώ φέρεται να είπε πως δεν γνώριζε τις προθέσεις της γυναίκας. Το ρεπορτάζ του Alpha τονίζει ότι δεν είναι γνωστό αν ο ίδιος συνέδεσε τα στοιχεία και ενημέρωσε την αστυνομία ή αν η έρευνα των αστυνομικών οδήγησε στον εντοπισμό του.

Αυτό, ωστόσο, που τονίζεται στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ1 είναι ότι ο άνδρας δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση και πως έχει καταθέσει και την περιοχή από όπου παρέλαβε την μαυροφορεμένη γυναίκα.