Απολογούνται οι «γονείς» της Μαρίας

Στη δημοσιότητα σήμερα οι φωτογραφίες των Ρομά


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
6:32
21/10/2013
Απολογούνται οι «γονείς» της Μαρίας
2
loading

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα το ζευγάρι των Ρομά που δηλώνουν γονείς της 4χρονης Μαρίας, οι φωτογραφίες των οποίων αναμένεται να δοθούν σήμερα στη δημοσιότητα.

Το ζευγάρι έχει πέσει σε σειρά αντιφάσεων αναφορικά με το πώς το παιδί κατέληξε στα χέρια τους, ενώ δεκάδες είναι τα τηλεφωνήματα από όλο τον κόσμο από γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους.

Στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρίσκεται στα ίχνη κυλώματος εμπορίας παιδιών, αποτελούν νοσοκομεία, μαιευτήρια και άλλα ιδρύματα.

Εν τω μεταξύ, εκτενείς είναι οι αναφορές στα μέσα ενημέρωσης σε Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία και Αυστραλία, με τα βρετανικά μέσα να συνδέουν την υπόθεση με την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜαΚάν το 2007.

Η 4χρονη Μαρία φιλοξενείται από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar JB

    ΠΡΏΤΩΝ ΕΥΤΥΧΟΣ ΣΏΘΗΚΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΎΔΙ ΑΥΤΌ .ΠΟΣΆ ΑΛΛΆ ΌΜΩΣ ΈΧΟΥΝ \"ΧΑΘΕΊ \" ΣΊΓΟΥΡΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΆΛΟ ΚΎΚΛΩΜΑ ............ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝΕ ΤΟ ΣΆΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΔΗΜΌΣΙΟ ΣΎΣΤΗΜΑ.....ΌΤΑΝ ΜΕ ΡΟΥΣΦΈΤΙ ΠΙΆΝΟΥΝ \"ΚΑΡΈΚΛΕΣ \" ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΉΡΙΟ ΝΗΠΊΟΥ .ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ........ΣΊΓΟΥΡΑ ΕΊΝΑΙ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΆΛΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΊΖΟΥΝ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ......

    1. avatar Ιβάν Ντενίσοβιτς

      JB, έχεις ίντερνετ στον καταυλισμό; Πώς τα ξέρεις αυτά; Έχεις πληροφορίες από \"μέσα\";

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει