Σε δυο άτυπες συναντήσεις που είχε με τους εισαγγελείς διαφθοράς στις οποίες, όπως κατήγγειλε, δέχτηκε πιέσεις για να στοχοποιήσει πολιτικά πρόσωπα φέρεται να αναφέρθηκε ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Novartis στην Ελλάδα Κωνσταντίνος Φρουζής, καταθέτοντας στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται στον Άρειο Πάγο για τους χειρισμούς στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κωνσταντίνος Φρουζής, ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση, επανέλαβε στην κατάθεση του ότι του ζητήθηκε να δώσει επιβαρυντικά στοιχεία για τα 10 πολιτικά πρόσωπα τα ονόματα των οποίων είχαν εμπλακεί στην υπόθεση και σε βάρος τους είχαν σχηματιστεί δικογραφίες  οι οποίες εστάλησαν στη Βουλή.

«Είμαι σίγουρος ότι η αλήθεια λάμπει ήδη» περιορίστηκε να δηλώσει ο κ. Φρουζής βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο και επικαλέστηκε την μυστικότητα της έρευνας.

Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στην αυριανή συμπληρωματική κατάθεση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή. Η κατάθεση του κ.Αγγελή έρχεται μετά από δικό του αίτημα στο οποίο επικαλείται νέα στοιχεία τα οποία επιθυμεί να εισφέρει στην έρευνα.