Νέα ένταση σημειώθηκε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου τη στιγμή που Αστυνομικοί φυγαδεύουν τον 51χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε στις Μοίρες Ηρακλείου έναν 79χρονο και τραυμάτισε την 65χρονη σύζυγο του θύματος.

Οι συγγενείς του θύματος δεν μπορούσαν να κρύψουν την οργή του μόλις αντίκρισαν τον 51χρονο και εκτόξευσαν απειλές προς το πρόσωπο του.

«Μόλις κατέβεις στη Μεσαρά θα σε φάω, ό,τι του έκανες θα σου κάνω…» και «αν κατέβει στη Μεσαρά θα τον εκτελέσω» ήταν μόνο μερικές από τις απεγνωσμένες φωνές που ακούστηκαν από τους συγγενείς του 79χρονου θύματος οι οποίοι ξέσπασαν.

Ο εγγονός του θύματος ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό συγκλονίζει με την περιγραφή του στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Alpha.

«Τον ρωτούσε ο άνθρωπος διάφορα, όταν ο παππούς μου του έφερε άρνηση ότι αυτό δεν σε αφορά, έκανε δέκα βήματα πίσω και όπλισε το όπλο. Βγήκα έξω και αντίκρισα κάτω τον παππού  μου σκοτωμένο και τη γιαγιά μου να κλαίει» αναφέρει ο εγγονός του θύματος.