Προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν για να απολογηθούν στον ανακριτή την Παρασκευή, τα δύο αδέλφια, ηλικίας 27 και 33 χρονών, φερόμενοι ως δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, σε βάρος του 37χρονου πρωταθλητή του Body Building, χθες το μεσημέρι έξω από το κατάστημα ειδών γυμναστικής και συμπληρωμάτων διατροφής, στην οδό Αναλήψεως στο Βόλο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ήδη ο 27χρονος παραδέχτηκε ότι ήταν ο άνθρωπος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τέσσερις φορές κατά του πρωταθλητή Ελλάδας και τον τραυμάτισε βαρύτατα, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία εξακολουθεί να ψάχνει την καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο 27χρονος, για να πλήξει τον καταστηματάρχη και από τα θέμα αυτό θα εξαρτηθεί αν βγει και μια δεύτερη υπόθεση για συμμετοχή των αδελφών και σε άλλη εγκληματική πράξη.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν τα δύο αδέλφια είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και μέχρι να απολογηθούν κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.