Ώρες αγωνίας περνούν έξω από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου οι γονείς του 18χρονου Γερμανού που νοσηλεύεται μετά από το ατύχημα που είχε με το τζετ σκι στην θαλάσσια περιοχή της Σταλίδας. Η κατάσταση του νεαρού που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά σταθερή με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υγείας του.

Η οικογένεια του νεαρού έχει υποστεί σοκ μην μπορώντας να πιστέψει πως οι ανέφελες διακοπές μετατράπηκαν σε εφιάλτη και από τη μια στιγμή στην άλλη ο 18χρονος παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως είχε γράψει και χτες το prismanews.gr το παιχνίδι στη θάλασσα είχε εφιαλτική κατάληξη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το τζετ σκι του νεαρού συγκρούστηκε με ένα άλλο, το οποίο χειριζόταν ο ανήλικος αδερφός του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

Άμεσα ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων και στη συνέχεια, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου.

(φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: prismanews.gr