Στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου βρίσκεται ένας 20χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επεισόδια στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία σε βάρος άλλων δύο ατόμων 26 ετών, τα στοιχεία των οποία έχουν ταυτοποιηθεί.

Επιπλέον, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και άλλων δραστών, σε βάρος των οποίων έχει σχηματισθεί δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αθλητικής βίας, της πρόκλησης σωματικών βλαβών, της παράβασης της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, άτομα που φέρονται να προέρχονται από την ομάδα του Αγρινίου, κατηγορούνται ότι:

1. Κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με ρίψεις αντικειμένων ( πέτρες και μπουκάλια).

2. Κατά την διάρκεια του αγώνα, ευρισκόμενοι στις κερκίδες άναψαν τρεις πυρσούς,

3. Κατά την λήξη του αγώνα εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς λεκτικά και με ρίψη αντικειμένων.

4. Κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο προχώρησαν σε ρίψη αντικειμένων εναντίον των αστυνομικών και έβαλαν φωτιές σε δύο κάδους απορριμμάτων, ενώ τραυμάτισαν με ρίψη αντικειμένων δύο αστυνομικούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, στον οποίο θα υποβληθεί η δικογραφία και για τους υπόλοιπους δράστες, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.