Σε μια καταγγελία που σοκάρει προχώρησε η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με αυτήν, «υπήρξε εισβολή από 100 άτομα, κάποια εκ των οποίων έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ» σε παιχνίδι της Κ-16 με το Πολυδένδρι.

Όπως αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» και σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, «χτυπήθηκε από σιδερογροθιά ο υπεύθυνος της Σχολής, Γιώργος Χοχλάκης, ενώ έγινε και επίθεση στον γιο του».

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα αυτή των 100 ατόμων -εκτός από το ότι διέκοψε το ματς- άρπαξε μπάλες, όπως και τις φανέλες των παιδιών. Επίσης, πήρε και τσάντες και άλλο αθλητικό υλικό, ενώ τα παιδιά ήταν πολύ φοβισμένα.

Την έρευνα θα κάνει η υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αυγενάκης: Όλοι μαζί, ενάντια στους αυτουργούς, είναι κοινωνική προτεραιότητα

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, πήρε θέση για το θέμα, γράφοντας στον λογαριασμό του στο Twitter: «Το αποτρόπαιο περιστατικό οργανωμένης επίθεσης απόψε στη Θεσσαλονίκη, σε 15χρονους, της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, καταδεικνύει την αδήριτη ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία, χωρίς να χάνουμε ούτε λεπτό. ΟΛΟΙ μαζί, ενάντια στους αυτουργούς, είναι κοινωνική προτεραιότητα».