Ρέθυμνο: Fake news τα δημοσιεύματα για έξαρση της ζωοκλοπής, λέει η αστυνομία

Πραγματοποιήθηκαν επιχειρήσεις και εντατικοί έλεγχοι στον νομό από 1 μέχρι 18 Αυγούστου


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
20:22
19/08/2019
Ρέθυμνο: Fake news τα δημοσιεύματα για έξαρση της ζωοκλοπής, λέει η αστυνομία
2
loading

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις και εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 01.08.2019 έως και 18.08.2019 στο Νομό Ρεθύμνου κυρίως για την πρόληψη αλλά και την καταστολή της ζωοκλοπής στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδιασμού.

Σκοπός των επιχειρήσεων είναι η καταπολέμηση του φαινομένου της ζωοκλοπής αλλά και η τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και ως εκ τούτου, ελέγχθηκαν συνολικά 201 οχήματα και 213 άτομα, ενώ συμμετείχαν 172 αστυνομικοί υπηρεσιών της διεύθυνσης αστυνομίας Ρεθύμνου και 57 οχήματα. Βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις που αφορούν την Αστυνομική Διάταξη περί ζωοκλοπής, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών, ενώ συνελήφθησαν 9 άτομα, για διάφορα αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας. Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 11 αιγοπρόβατα, 2 όπλα και μικροποσότητα κάνναβης.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στον νομό Ρεθύμνου δεν έχει καταγγελθεί στις Αστυνομικές Αρχές καμία περίπτωση από 01.08.2019 μέχρι και σήμερα, που να αφορά παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής και όπως επισημαίνει η ηγεσία της περιφερειακής διεύθυνσης της ΕΛΑΣ στην Κρήτη, «…δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες, που επικαλούνται έξαρση της ζωοκλοπής στο Ρέθυμνο δεν απηχούν την πραγματικότητα. Οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν με εντατικούς και αμείωτους ρυθμούς σε όλη την Κρήτη».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar οι ζαιοι….συριζαιοι……θα τα διαδιδουν αυτα….

    ψεμματα και στην αντιπολιτευση????

    1. avatar Ρεθυμνιωτης

      Οι συριζαιοι τα διαδιδουν κι αυτά ; που ήρθαν πρώτοι σε ολακερη την Κρήτη ; η κάποιοι πληρωμενοι κονδυλοφοροι , που πάσχουν από το σύνδρομο του μενους για τους Κρητικούς ,ακριβώς για το παραπάνω λογο .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει