Γιος της «Μαντόνα», μίας από τους φερόμενους ως εγκεφάλους του κυκλώματος με τους εικονικούς γάμους Γεωργιανών, είναι ο 19χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία του παππού του στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει ο Αγγελιοφόρος, η μητέρα του είχε απασχολήσει τις αρχές πριν από περίπου ένα χρόνο όταν εξιχνιάστηκε από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης κύκλωμα που πραγματοποιούσε εικονικούς γάμους, ενώ είχε προκύψει πως στο «πελατολόγιο» του υπήρχαν ακόμη και στελέχη της Γεωργιανής μαφίας, που ήθελαν να συγκεντρώσουν τις προϋποθέσεις για να ελληνοποιηθούν.

Ως «εγκέφαλοι», σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., του συγκεκριμένου κυκλώματος φέρονταν ένας 36χρονος δικηγόρος, μία 52χρονη μεσίτρια, η οποία ήταν και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ και μία 40χρονη Γεωργιανή, η μητέρα του 19χρονου, η οποία μάλιστα στις συνομιλίες με τα υπόλοιπα μέλη αποκαλούνταν από όλους «Μαντόνα». Στο ίδιο κύκλωμα εμφανίζεται ως κατηγορούμενος και ο πατέρας του νεαρού, με συνέπεια ο 19χρονος να μένει από τότε με τον παππού του, καθώς και οι δύο γονείς του είναι προφυλακισμένοι.