Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν τέσσερις σε Χερσόνησο, Άγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα τα μεσάνυχτα στη Χερσόνησο συνελήφθη από άνδρες του ΤΑΕ Ηρακλείου ένας 33χρονος καθώς εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Χτες το πρωί συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ Αγίου Νικολάου ένας 30χρονος για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χάπια για τα οποία στερείτο ιατρικής συνταγής. Παράλληλα, από την αστυνομική έρευνα, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, προέκυψε ότι ο 30χρονος το βράδυ της περασμένης Τετάρτης αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα από δύο καταστήματα, ενώ την ίδια ημέρα αποπειράθηκε να αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Επίσης χτες το βράδυ συνελήφθη στην Ιεράπετρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, της ομάδας ΔΙΑΣ και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου, 35χρονος επίσης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και κοκαΐνης.

Τέλος, χτες το βράδυ στην Ιεράπετρα συνελήφθη επίσης και ένας 49χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 33,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Πηγή: prismanews.gr