Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά η πολύκροτη υπόθεση παιδεραστίας με κατηγορούμενο τον 49χρονο Νίκο Σειραγάκη.

Η δίκη ξεκίνησε στις 8 Απριλίου και διεξάγεται μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να διασφαλιστούν τα προσωπικά δεδομένα των ανήλικων θυμάτων του Σειραγάκη, αναφέρει το goodnet.gr.

Στη δίκη έχουν κληθεί να καταθέσουν 16 μάρτυρες κατηγορίας και τέσσερις μάρτυρες υπεράσπισης. Ήδη, την πρώτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσαν δύο μάρτυρες κατηγορίας, μία μητέρα ενός ανήλικου θύματος του Σειραγάκη και ο πρόεδρος του ΑΓΟΡ.

O Σειραγάκης κατηγορείται για ασέλγεια και απόπειρα ασέλγειας σε βάρος 53 ανηλίκων, καθώς και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ο κατηγορούμενος όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του, αλλά αντίθετα προκλητικά υποστήριξε ότι ουδέποτε «παρέσυρε» τους ανηλίκους και πως ήταν μία διαδικασία που ήδη έκαναν μεταξύ τους τα παιδιά και ισχυρίστηκε ότι το λάθος του ήταν μόνο ότι συμμετείχε σε αυτήν.