Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας κατέληξαν το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου δύο άτομα από το Μετόχι Εύβοιας μετά από συμπλοκή δύο οικογενειών που έλαβε χώρα στην παραπάνω περιοχή.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, γύρω στις 7 το απόγευμα μία οικογένεια αποτελούμενη από τον 70χρονο πατέρα και τους δυο γιους του ηλικίας 44 και 39 ετών, μετέβησαν στο σπίτι 74χρονου, τον οποίο κατηγορούν για την κλοπή ενός τσουβαλιού που περιείχε 10 κιλά τσάι.

Κουβέντα στην κουβέντα τα πράγματα αγρίεψαν και σύμφωνα με τον 74χρονο, ο 39χρονος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία, ενώ έχει μηνύσει και τους δύο άλλους για πρόκληση σωματικών βλαβών. Ομοίως, οι τρεις άλλοι έχουν μηνύσει τον 74χρονο για πρόκληση σωματικών βλαβών με τη χρησιμοποίηση ενός κασμά, καθώς και για την κλοπή του τσουβαλιού με το τσάι.

Ο 74χρονος και ο 39χρονος κατέληξαν -συνοδεία περιπολικού- στο Νοσοκομείο Κύμης και από εκεί σε αυτό της Χαλκίδας, όπου και νοσηλεύονται με επιπόλαια τραύματα φρουρούμενοι (ο 39χρονος φέρει αμυχές στην πλάτη από τον κασμά).

Την προανάκριση για το σοβαρό επεισόδιο έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης.