Με επεισοδιακό τρόπο καταλήγουν στις δικαστικές αίθουσες του Ηρακλείου αρκετά ζευγάρια που, σε πολλές περιπτώσεις, βγάζουν ακόμα και …μαχαίρια για να δώσουν τέλος στην προβληματική τους συμβίωση!

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ενδεικτική είναι η περίπτωση ζευγαριού Ηρακλειωτών που μετά από αρκετές δεκαετίες έγγαμου βίου, βρέθηκαν στην δικαστική αίθουσα, αποφεύγοντας να ανταλλάξουν ακόμη και ματιές.

Η σύζυγος καταλογίζει στον πατέρα των παιδιών της «άσωτη ζωή», υποστηρίζοντας ότι ενώ η ίδια ήταν υποδειγματική, εκείνος αναζητούσε ερωτικές περιπέτειες, ακόμα και «ερωτικά τρίγωνα», μέσω διαδικτύου, καταβάλλοντας μάλιστα μεγάλα χρηματικά ποσά για να πληρώσει τις ερωτικές συντρόφους τους, τις οποίες «αλίευε» στο ίντερνετ.

Μάλιστα αναφέρθηκε στο δικαστήριο ότι ο πρώην σύζυγος της φρόντιζε να κάνει συχνά ταξίδια, ακόμα και σε εξωτικούς προορισμούς, χωρίς να της δίνει αναφορά. Την ίδια ώρα ωστόσο, όπως υποστηρίζει η πλευρά της συζύγου, δεν έδινε ούτε ευρώ για τα λειτουργικά έξοδα της οικογένειας του.

Ο ίδιος, πάντως, αρνείται τα όσα του καταλογίζει η εν διαστάσει σύζυγος του και υποστηρίζει ότι όσα έκανε, τα έκανε αφότου η γυναίκα του τον έδιωξε από το συζυγικό κρεβάτι τους και το σπίτι τους.

Σε άλλη περίπτωση, νεαρή Ηρακλειώτισσα ζήτησε διαζύγιο επικαλούμενη την βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της ακόμα και μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους αλλά και τους συγγενείς της. Όπως αναφέρθηκε, την χτυπούσε και την τραβούσε από τα μαλλιά μπροστά στην οικογένεια της, ενώ όταν αναγκάστηκε να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία, το πλήρωσε ακριβά καθώς μόλις επέστρεψε στο σπίτι, ξεκίνησε νέος γύρος… ξυλοδαρμού.

Ένα μόλις χρόνο διήρκεσε ο έγγαμος βίος άλλης νεαρής Ηρακλειώτισσας που αποφάσισε να εγκαταλείψει την συζυγική της εστία, ανήμπορη να αντέξει την υπέρμετρη ζήλια του άνδρα της, ο οποίος είχε γίνει η δεύτερη …σκιά της.