Η πολύκροτη δίκη για τον θάνατο του άτυχου φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη.

Στο κεντρικό δελτίο του Star προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο και προβλήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου καθώς αποτελεί μέρος της δικογραφίας και φαίνεται να έχει τραβηχτεί από τον ίδιο τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το βίντεο δείχνει τον άτυχο σπουδαστή μαζί με την παρέα των Κρητικών σε ένα τραπέζι όπου πίνουν και τραγουδούν. Κάποιοι εξ αυτών φέρεται να είχαν ενεργό ρόλο σε ό,τι βίωνε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στην ζωή του στη σχολή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η οικογένειά του παρόλο που ο σπουδαστής ζούσε έναν εφιάλτη προσπαθούσε να επιβιώσει μέσα στο περιβάλλον της σχολής και να εγκλιματιστεί στην παρέα των Κρητικών. Είχε κοινωνικές επαφές μαζί τους.

Το υλικό που προβλήθηκε στο δικαστήριο έχει τραβηχτεί λίγες μέρες αφότου ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε ζητήσει να αλλάξει δωμάτιο στην Γαλακτομική Σχολή.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.