Το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο 54χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια Λειβαδιάς ως ο άνθρωπος που πυροβολούσε κατά τη διάρκεια του πασχαλιάτικου γλεντιού το απόγευμα της Κυριακής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι η 8χρονη Αλεξία, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες, παράβαση του νόμου περί όπλων και άλλα αδικήματα, η οποία θα συμπληρωθεί και με το αποτέλεσμα της βαλλιστικής έρευνας, που γίνεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, στο 38άρι περίστροφο που κατείχε παράνομα ο 54χρονος. Το περίστροφο βρέθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε χθες το μεσημέρι στο σπίτι του συλληφθέντος στην Αθήνα. Στο σπίτι στο Λεοντάρι Βοιωτίας, είχαν βρεθεί από την αρχή τέσσερις κάλυκες από το περίστροφο.

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος, ιδιοκτήτης βενζινάδικου στο επάγγελμα, ήταν ένας από παρέα στο Λεοντάρι, που από την αρχή είχε μπει στο στόχαστρο της Ασφάλειας Λειβαδιάς, καθώς υπήρχαν πολλές μαρτυρίες ότι από εκεί έπεφταν πολλές «μπαλωθιές», ενώ το σημείο επιβεβαιώνεται και από τις μετρήσεις που έκαναν οι ειδικοί επιστήμονες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για τον εντοπισμό της απόστασης της ρίψης του πυροβολισμού από τον τόπο του τραυματισμού του κοριτσιού.

Ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται σήμερα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.