Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών, η οποία συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενη για πορνογραφία ανηλίκων.

Η συλληφθείσα διατηρεί φροντιστήριο στο κέντρο της Αθήνας και είναι μέλος του παγκόσμιου κινήματος υπέρ της παιδοφιλίας, που εδρεύει σε Νέα Υόρκη και Ολλανδία.

Η ίδια, όπως προκύπτει, είχε σεξουαλική επαφή με ανήλικα παιδιά, στα οποία δίδασκε ξένες γλώσσες.

Το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται ύστερα από καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από μία δημοσιογράφο ολλανδικής τηλεοπτικής εκπομπής ότι συνάδελφοι της, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστό παιδόφιλο στην Ολλανδία, ήρθαν σε επαφή μέσω email με την 52χρονη, κάτοικο Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η Ολλανδή δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την συλληφθείσα, η οποία την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικους.

Η ίδια, μάλιστα, είπε στους Ολλανδούς δημοσιογράφους ότι είναι πολύ εύκολο στην Ελλάδα να έχεις σχέση με ανήλικα αγόρια, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία κατέληξε στη σύλληψη της 52χρονης.

Πρόκειται για την πρώτη περίπτωση γυναίκας που συλλαμβάνεται στην χώρα μας για τέτοιο αδίκημα.