«Τα παιδιά πρέπει να εκτονώνονται». Αυτή τη φράση φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν, η 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών, η οποία κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων.

Σύμφωνα με το Έθνος, η 52χρονη είχε γεννηθεί στη Γαλλία και τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Αθήνα, όπου και παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά.

Πολύγλωσση και κοινωνική, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών των οποίων τα παιδιά είχε αναλάβει.

Παλαιότερα φέρεται να δίδασκε σε φροντιστήρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια γυναίκα διατηρεί γραφείο… μέντιουμ και υπνοθεραπείας στο κέντρο της Αθήνας που υπόσχεται «εξορκισμούς και επικοινωνία με την άλλη πλευρά».

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της εντόπισαν 34 περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, ένα εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών, ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με το παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, αλλά και τα ονόματα όσων συμμετείχαν στις συνεδριάσεις, υλικό που θα χρησιμοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εντοπίσει και τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος.

Ήδη σύμφωνα, με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου» οι αστυνομικοί βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό τριών ατόμων.

«Στην κατοχή της εντολέας μου δε βρέθηκε πορνογραφικό υλικό, αλλά παιδεραστικό, το οποίο μελετούσε στο πλαίσιο της δουλείας της», σημειώνει την Espresso o δικηγόρος της, Ματθαίος Πεπονάς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η καθηγήτρια «ήταν και επαγγελματίας υπνοθεραπεύτρια, ψυχοθεραπεύτρια. Λόγω της δουλείας της, είχε πελάτες παιδεραστές τους οποίους προσπαθούσε να θεραπεύσει. Για το λόγο αυτό συμμετείχε σε συνέδρια στο εξωτερικό και λάμβανε υλικό, έντυπα για να έχει καλύτερη άποψη ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των ασθενών της.

Μία τηλεοπτική έρευνα στην Ολλανδία για γνωστό παιδόφιλο οδήγησε δημοσιογράφο στα ίχνη της 52χρονης καθηγήτριας.

Δημοσιογράφος της εκπομπής υποδύθηκε την παιδόφιλο και ήρθε σε επαφή με την 52χρονη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στη συνέχεια έκλεισαν ραντεβού στην Αθήνα και η συλληφθείσα προέτρεψε τη δημοσιογράφο να έρθει σε ερωτική επαφή με ανήλικα αγόρια.

Η δημοσιογράφος στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.