Κοντά στα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, η οποία στη φάση των καταθέσεων των μαρτύρων υπεράσπισης. Στη σημερινή διαδικασία στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού παραβρέθηκε και η Μπέττυ Μπαζιάνα.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού κάθισε στο ακροατήριο και παρακολούθησε τη διαδικασία, με την παρουσία της να έχει και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς εκτός από την επικείμενη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την έναρξη της δίκης, πλησιάζουν και τα 52 χρόνια από το απριλιανό πραξικόπημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μπαζιάνα στα διαλλείματα της ακροαματικής διαδικασίας συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και πολίτες, οι οποίοι επίσης παρακολούθησαν τη δίκη. Η σύζυγος του πρωθυπουργού έφτασε στην αίθουσα γύρω στις 09:15, συνοδευόμενη από μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, στα διαλείμματα της διαδικασίας συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και πολίτες, οι οποίοι παρακολούθησαν τη δίκη και αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφασή της.

Η Μάγδα Φύσσα έφτασε λίγο αργότερα στην αίθουσα. Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, η σύζυγος του πρωθυπουργού αγκάλιασε και φίλησε τη μητέρα του δολοφονημένου Παύλου.

Δείτε τις φωτογραφίες: