Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μια 36χρονη σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης και εξύβριση εναντίον ενός άντρα που είχε γνωρίσει μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος η 36χρονη, τα στοιχεία της οποίας δεν γνώριζε, από αρχές Αυγούστου, όταν διέκοψε την επικοινωνία και τις προσωπικές τους συναντήσεις, άρχισε να του τηλεφωνεί επανειλημμένα και να του στέλνει γραπτά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο και στο facebook, με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο, ενώ του απαιτούσε εκβιαστικά χρήματα .

Από την αστυνομική έρευνα διακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και η διεύθυνση διαμονής της. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία εισαγγελέα και κατά την αυτοψία στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στα κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στο χώρο, ταυτοποιήθηκε ως η αποστολέας των επίμαχων μηνυμάτων.

Κατασχέθηκαν ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες sim και δύο κάρτες μνήμης κινητού τηλεφώνου.