Φωτογραφίες από το σπίτι της φρίκης, όπου φαίνεται να βρήκε τραγικό θάνατο η φοιτήτρια στη Ρόδο Ελένη Τοπαλούδη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτές διακρίνονται κηλίδες αίματος, πιθανότατα της ίδιας της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι δεν είχαν τραυματιστεί το βράδυ της φρίκης. Ακόμη φαίνεται το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο -όπως ομολόγησαν οι κατηγορούμενοι- χτυπήθηκε άγρια η 21χρονη, προτού την πετάξουν ζωντανή στη θάλασσα.

Οι φωτογραφίες παρουσιάστηκαν στο Star και είναι από το εξοχικό στη Ρόδο, όπου η νεαρή φοιτήτρια φαίνεται να έζησε μαρτυρικές στιγμές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι εικόνες μέσα από το σπίτι θυμίζουν ταινία τρόμου, καθώς υπάρχουν παντού κηλίδες αίματος. Σύμφωνα με το Star, τα ευρήματα αυτά «δείχνουν» ότι είτε η 21χρονη φοιτήτρια προσπαθούσε να ξεφύγει από τους φερόμενους ως δράστες είτε εκείνοι την είχαν αγγίξει και στη συνέχεια έπιασαν άλλα σημεία του σπιτιού, αφήνοντας παντού το αίμα της.

«Κυνηγούσε κορίτσια-Δεν φοβόταν ούτε την αστυνομία»

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια», δήλωσε την ίδια ώρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φίλος του Ροδίτη.

«Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένου της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε», πρόσθεσε.