Εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας, έχοντας στο πλευρό τους τη συμπαράσταση εργαζομένων από άλλους κλάδους, όπως στο μέταλλο και στα νοσοκομεία, παρέμειναν μέχρι τις βραδινές ώρες έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ, με αφορμή την προσαγωγή 106 συναδέλφων τους από τα επεισόδια στο Πεντάγωνο. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα υπέρ των προσαχθέντων, όπως: είναι εργάτες που θέλουν δουλειά και όχι τρομοκράτες.

Σε βάρος των εκατόν έξι προσαχθέντων σήμερα από τα επεισόδια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, σχηματίσθηκαν δικογραφίες.

Δώδεκα εξ΄ αυτών, καθώς και δύο άτομα που αναζητούνται, βαρύνονται με τα αδικήματα της διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, απρόκλητες σωματικές βλάβες, αντίσταση και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Οι ανωτέρω συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Για τους υπόλοιπους 94 η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης. Οι ανωτέρω, κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι.