Ελεύθερος ο ταξιτζής για την ηρωίνη σε τσιγάρα στις φυλακές Δομοκού

Του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
18:25
05/07/2018
Ελεύθερος ο ταξιτζής για την ηρωίνη σε τσιγάρα στις φυλακές Δομοκού
loading

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ο 52χρονος Λαμιώτης οδηγός ταξί που συνελήφθη, γιατί στα πακέτα τσιγάρων που προόριζε για κρατούμενο στις φυλακές Δομοκού, βρέθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους ποσότητα 10,4 γραμμαρίων ηρωίνης.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του ο 52χρονος υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τι περιείχαν τα πακέτα, ωστόσο την υπόθεση είχε περιπλέξει το γεγονός ότι υπάρχει συγγενική σχέση με τον συγκεκριμένο κρατούμενο, που ανήκε σε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε πρόσφατα και από την οποία προφυλακίστηκαν τα οκτώ από τα δέκα εμπλεκόμενα άτομα.

Το ίδιο υποστήριξε και ενώπιον των δικαστικών λειτουργών, σημειώνοντας ότι ανεξάρτητα από τη συγγενική τους σχέση ο ίδιος μισθώθηκε για να μεταφέρει τα πράγματα, μην γνωρίζοντας τι είχαν αυτά στο εσωτερικό τους.

«Εξηγήσαμε στην κυρία ανακρίτρια και στην κυρία εισαγγελέα, ότι ο πελάτης μου δεν γνώριζε τι περιείχαν οι τσάντες για τις οποίες μισθώθηκε να τις μεταφέρει στον κρατούμενο στις φυλακές Δομοκού», σημειώνει ο συνήγορος του 52χρονου. «Ο μοναδικός περιοριστικός όρος που τέθηκε είναι η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα», συμπλήρωσε για τον εντολέα του, εκφράζοντας συγχρόνως την πεποίθησή του ότι ο πελάτης του θα απαλλαχθεί από όλες τις κατηγορίες όταν η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει