Στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Δώνη, ανήκει η μεζονέτα στην οδό Ζίτσης 3 στην Κηφισιά, όπου μπήκαν το μεσημέρι οι δύο κακοποιοί και στη συνέχεια αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αστυνομικούς.

Τις επίγειες αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να συλλάβουν τους δράστες, υποβοηθά και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας, το οποίο με τη θερμική του κάμερα εντόπισε κηλίδες αίματος σε θαμνώδη περιοχή, όπου έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες.

Οι ληστές μπήκαν στη μεζονέτα στη 1:45 όπου βρήκαν μέσα τα πεθερικά του προπονητή καθώς και τους δύο μικρότερους γιους του.

Τους ενοίκους οι δράστες τούς έκλεισαν στο μπάνιο του σπιτιού και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι για να βρουν χρήματα και κοσμήματα.

Λίγη ώρα μετά η γυναίκα και ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Δώνη επέστρεψαν, χτύπησαν το κουδούνι, αλλά το γεγονός ότι κανείς δεν απάντησε τους έκανε να υποψιαστούν ότι κάτι άσχημο συμβαίνει.

Η σύζυγός του τότε ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της οποίας έφθασαν στο σημείο και εντόπισαν τους δράστες στο διαμέρισμα.

Ακολούθησε συμπλοκή. Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός στο πόδι, ενώ ένας από τους δράστες τραυματίστηκε στο χέρι.

Τελικά οι κακοποιοί πήδηξαν σε διπλανό διαμέρισμα και κατάφεραν να ξεφύγουν.