Ένας τραυματίας αστυνομικός με ελαφρό τραύμα στο πόδι και ένας κακοποιός τραυματισμένος στο χέρι είναι το αποτέλεσμα ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ ανδρών της άμεσης δράσης και δύο κακοποιών.

Οι δράστες είχαν μπει σε μεζονέτα η οποία ανήκει σε γνωστό προπονητής ποδοσφαίρου, στην Κηφισιά, επί της οδού Ζίτσης 3, στη 1:45 το μεσημέρι, όπου βρήκαν μέσα τον παππού της οικογένειας και τον 16χρονο εγγονό του.

Τους δύο ενοίκους τούς έκλεισαν στο μπάνιο του σπιτιού και οι δράστες άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι για να βρουν χρήματα και κοσμήματα.

Κάποια στιγμή, άγνωστο πώς, κάποιος από τους περίοικους αντελήφθη τους δράστες στο διαμέρισμα της οικογένειας και ειδοποίησε την άμεση δράση, αστυνομικοί της οποίας έφθασαν στο σημείο και εντόπισαν τους δράστες στο διαμέρισμα.

Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε ένας αστυνομικός στο πόδι, ενώ ένας από τους δράστες τραυματίστηκε στο χέρι.

Τελικά οι κακοποιοί πήδηξαν σε διπλανό διαμέρισμα και κατάφεραν να ξεφύγουν. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.