Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα «ξαναχτύπησε» ο εμπρηστής του Κατακόλου,  όταν το μεσημέρι του Σαββάτου ξέσπασε φωτιά σε λιοστάσι, η οποία ευτυχώς σβήστηκε γρήγορα, πριν επεκταθεί στο δάσος.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα πυροσβεστικά οχήματα, άνδρες της Αστυνομίας, της Ασφάλειας, εθελοντές του Κυνηγετικού Συλλόγου, ο πρόεδρος του Κατακόλου, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και άλλοι τοπικοί φορείς.

Οι Αρχές φαίνεται να έχουν εντοπίσει την αιτία του κακού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr η υπόθεση έχει να κάνει με προσωπικές διαφορές.

Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής ενημερώθηκε και συνέλεξε στοιχεία για συγκεκριμένα πρόσωπα και φαίνεται να οδηγείται σε μια υπόθεση προσωπικών διαφορών στην περιοχή, για να φτάσει στο δράστη ή τους δράστες των εμπρησμών.

Το απόγευμα του Σαββάτου έγιναν πάντως προσαγωγές, ενώ υπήρξε και νέο τηλεφώνημα από άγνωστο άντρα στο κέντρο της Πυροσβεστικής, που, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ενέπλεκε πρόσωπα στο θέμα.

Το δεύτερο αυτό τηλεφώνημα, όπως και το πρώτο την περασμένη Παρασκευή, έγιναν από καρτοτηλέφωνο στην περιοχή Συκιά του Κατακόλου.

Η υπόθεση ερευνάται από τις αρχές.