Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ένας γνωστός στυλίστας ο οποίος έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλα τα ονόματα της σόουμπιζ ανάμεσα στα οποία είναι και παρουσιάστρια η Ρούλα Κορομηλά.

Ο νεαρός άνδρας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ λίγο πριν είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

«Αυτό είναι το τελευταίο post που κάνω. Τα τελευταία δυο χρόνια μου συνέβησαν πράγματα που δεν μπορώ να διαχειριστώ! Ελπίζω ο Θεός να με συγχωρέσει! Σας ευχαριστώ όλους για τη φιλία σας, το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας! Να είστε καλά!» έγραψε ο νεαρός στυλίστας και σχεδιαστής ρούχων.

Οι φίλοι του που είδαν το μήνυμα, ανησύχησαν και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του, μέσω τηλεφώνου αλλά  και γράφοντας στη σελίδα του στο facebook.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν φυσικά και η Ρούλα Κορομηλά, με την οποία ο ίδιος συνεργάζεται στενά εδώ και πολλά χρόνια.

Χάρη στην άμεση ανταπόκριση του κόσμου, πήγε εσπευσμένα ασθενοφόρο σπίτι του και τελικά ο συνεργάτης της διάσημης παρουσιάστριας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το βράδυ παρέμεινε στην εντατική, ενώ σήμερα μεταφέρθηκε στο παθολογικό τμήμα και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.