«Προσπάθησα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Ναι, είχα αυτή τη φαεινή ιδέα, που μόνο φαεινή δεν ήταν. Αλλά, δυστυχώς, πολλές φορές πράγματα και καταστάσεις μας κάνουν να χάνουμε τον έλεγχο», δηλώνει στην Espresso o γνωστός στυλίστας που έκανε την περασμένη εβδομάδα απόπειρα αυτοκτονίας.

«Επηρεάστηκα πάρα πολύ από ένα αυτοάνοσο νόσημα που έχω εδώ και δύο χρόνια το οποίο προκαλεί κατάθλιψη» εξηγεί στην εφημερίδα και συμπληρώνει: « Το ποτήρι ξεχείλισε ύστερα από μία μεγάλη απογοήτευση που είχα από μία φίλη είκοσι ετών. Είναι πολύ προσωπικό, δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν να μπω σε λεπτομέρειες…»

Ο στυλίστας δίνει λεπτομέρειες που αφορούν την απόπειρα αυτοκτονίας: «Είναι ό,τι χειρότερο, και το πιο σημαντικό, δεν είναι λύση στο πρόβλημα. Προκάλεσα στον εαυτό μου φαρμακευτική δηλητηρίαση. Την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι κατανάλωσα μεγάλη ποσότητα χαπιών. Στη συνέχεια πήγα και ξάπλωσα».

Λίγο πριν είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

Οι φίλοι του που είδαν το μήνυμα, ανησύχησαν και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του, μέσω τηλεφώνου αλλά και γράφοντας στη σελίδα του στο facebook.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν φυσικά και η Ρούλα Κορομηλά, με την οποία ο ίδιος συνεργάζεται στενά εδώ και πολλά χρόνια.

Χάρη στην άμεση ανταπόκριση του κόσμου, πήγε εσπευσμένα ασθενοφόρο σπίτι του και τελικά ο συνεργάτης της διάσημης παρουσιάστριας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τώρα είναι καλά στην υγεία του και παίρνει φαρμακευτική αγωγή.