Φωτιά σε αστυνομικό τμήμα επιχείρησε να βάλει μια 55χρονη στη Θεσπρωτία, η οποία σε έξαλλη κατάσταση, κρατώντας ένα τσεκούρι και ένα μπουκάλι με βενζίνη, απειλούσε τους αστυνομικούς ότι θα τους πυρπολούσε.
 
Οι άνδρες που υπηρετούν στον αστυνομικό σταθμό Πέρδικας αντέδρασαν ψύχραιμα μόλις την είδαν να… περιλούζει το εξωτερικό του κτιρίου με βενζίνη και κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν, παρά το γεγονός ότι τους απειλούσε με το τσεκούρι.

Η 55χρονη, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας καθώς, λίγο νωρίτερα, είχε βάλει φωτιά και σε ένα στέγαστρο που ανήκει σε συγγενή της με τον οποίο έχει οικονομικές διαφορές

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη γυναίκα προκαλούσε επεισόδιο. Στις 31 Αυγούστου 2001, ο εισαγγελέας είχε διατάξει τον εγκλεισμό της στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όταν πήγε στο συνεργείο που είχε μεταφερθεί το πολυτελές αυτοκίνητό της, το οποίο είχε σηκώσει γερανός από την κεντρική πλατεία της Ηγουμενίτσας λόγω παράνομης στάθμευσης και το έκλεψε μαζί με τον… γερανό.