Στο πένθος έχει βυθίσει την οικογένεια της τοπικής αστυνομίας του Ρεθύμνου ο θάνατος ενός 45χρονου αστυνομικού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή  στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Ο άτυχος αστυνομικός, με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου, που ακολούθησε την πτώση του σε μια λακκούβα με νερό και τον τραυματισμό του σε κεφάλι, λεκάνη και πλευρά, σύμφωνα με το bloko.gr. 

Ο άτυχος 45χρονος ο οποίος υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου, πριν από περίπου 20 ημέρες βγαίνοντας από το σπίτι του για να πάει στο περίπτερο να αγοράσει τσιγάρα, γλίστρησε σε μια λακκούβα με νερό και πέφτοντας τραυματίστηκε σοβαρά.

Τις πρώτες ημέρες νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου και εξέπνευσε.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του, οι συνάδελφοί του από το τμήμα , αλλά και αστυνομικοί που τον γνώριζαν, τον επισκέπτονταν στο νοσοκομείο για να του συμπαρασταθούν. Μέρα με τη μέρα όμως, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αστυνομία, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευε και οι ελπίδες που έδιναν οι γιατροί τόσο του Ηρακλείου, όσο και του Ρεθύμνου ήταν ελάχιστες. Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι την περασμένη Κυριακή ο 45χρονος έχασε και τον πατέρα του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου Θανάσης Μπαλαμούτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφό του, με τον οποίο είχαν συνυπηρετήσει για ένα διάστημα και στο ίδιο αστυνομικό τμήμα. «Η Ένωση συγκεντρώνει μας συγκεντρώνει χρήματα για την ταφή του, όπως και οι συνάδελφοί του στο Αστυνομικό Τμήμα όπου υπηρετούσε, ενώ έχει ενημερωθεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Αστυνομίας για το θάνατο του συναδέλφου».

Η ταφή του σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρχαν έως χθες το βράδυ, αναμένεται να γίνει σήμερα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου στο Γάζι.

.