Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση συνεπικουρούμενη από τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Λαμίας, μετά τον εντοπισμό φιαλών υγραερίου που έφεραν δικής τους κατασκευής πώματα με κλεψίτυπα λογότυπα πασίγνωστων εταιριών.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Η παραγωγή είχε τις εγκαταστάσεις της σε χωριό στη νότια Λαμία, όπου η Αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο και συνέλαβε επτά άτομα, μαζί με τον υπεύθυνο. Ο επιχειρηματίας και εγκέφαλος, ωστόσο, της «μαϊμού» παραγωγής, διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται.

Το σενάριο ήταν απλό και επικερδές. Ο ιδιοκτήτης έφερνε υγραέριο αυτοκινήτου, το εμφιάλωνε σε φιάλες διαφόρων χωρητικοτήτων και στη συνέχεια τις σφράγιζε με πλαστικά πώματα ασφαλείας με το λογότυπο εταιριών που υποστηρίζουν πρώτη ποιότητα.

Μια μεγάλη παρτίδα με τέτοιες φιάλες – «βόμβες», μπλόκαραν οι αστυνομικοί στο δρόμο για την Πάτρα, από όπου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας.

Ακολούθησε έφοδος της Αστυνομίας στον χώρο παραγωγής, όπου κατασχέθηκαν χιλιάδες παρόμοιες «μαϊμού» φιάλες έτοιμες προς διάθεση στο εμπόριο.

Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ανάλογη δραστηριότητα.

(Φωτογραφία αρχείου)

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.