Στο στόχαστρο των αρχών δύο bloggers στην Ήπειρο

Τοπικός βουλευτής τους καταγγέλλει για συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21:00
09/04/2012
Στο στόχαστρο των αρχών δύο bloggers στην Ήπειρο
2
loading

Δικογραφία σε βάρος του διαχειριστή του ιστολογίου epirusgate.blogspot.com σχημαστίσθηκε, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης «για κατ’ επανάληψη δημοσίευση αναρτήσεων με εκβιαστικό και δυσφημιστικό περιεχόμενο» σε βάρος βουλευτή στην Ήπειρο.

Επιπλέον, στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ένας 43χρονος, του οποίου ερευνάται η σχέση (συν)εργασίας με το συγκεκριμένο ιστολόγιο.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι στον συγκεκριμένο ιστότοπο και για το χρονικό διάστημα από αρχές του 2009 έως και πριν από ένα μήνα περίπου, δημοσιεύονται αναρτήσεις με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος του.

Επιπλέον κατήγγειλε ότι τον τελευταίο καιρό, δεχόταν τηλεφωνήματα από τους διαχειριστές του ιστολογίου, που εκβιαστικά του ζητούσαν χρήματα για να σταματήσουν την ανάρτηση συκοφαντικών δημοσιευμάτων σε βάρος του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο bloggers αφορούν τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης κατ’ εξακολούθηση και της απόπειρας εκβίασης, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar losromi

    Η αποτυχημένη λογοκρισία στο διαδίκτυο θα είναι ο πονοκέφαλός σας ό,τι μέτρα κι αν πάρετε απάνθρωπα ανθρωπάκια...

  2. avatar κουκουρουκου

    όταν λες την αληθεια είναι συκοφαντική δυσφήμιση όταν σε κλέβουν οι προδότες λεγοντε μέτρα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει