Το αστρονομικό ποσό των 70.000 ευρώ για την αγορά στολών ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ξάνθης, αποδεικνύοντας και εμπράκτως τα όσα κατά καιρούς έχει αναφέρει η δημοτική αρχή περί οικονομικής δυσπραγίας του δήμου!

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμος ενέκρινε τη διεξαγωγή διαγωνισμού για την προμήθεια στολών για τους 10 υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας, προϋπολογισμού 70.000 ευρώ.

Σε μια προσπάθεια μάλιστα να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα αναφέρθηκε πως πρόκειται για καλοκαιρινές και χειμερινές στολές, δύο στον κάθε αστυνομικό, και πως οι στολές αυτές αντικαθίστανται κάθε δύο χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα του thrakitoday.

Το σίγουρο ωστόσο είναι πως το ποσό παραμένει σε κάθε περίπτωση υπέρογκο, ενώ αξίζει να συνυπολογιστεί το γεγονός πως η δημοτική αρχή κατά καιρούς έχει αναφερθεί στην αδυναμία της να προστατέψει τη δημοτική περιουσία, λόγω έλλειψης πόρων για τη φύλαξη των χώρων, ενώ την ίδια στιγμή παρουσιάζεται πρόθυμη να δαπανήσει 70.000 ευρώ για στολές.