Οι ερωτικές κραυγές μίας 22χρονης φοιτήτριας στάθηκαν η αφορμή να ξεσηκωθεί στο πόδι ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στο κέντρο της Χίου, χθες το βράδυ.

Όπως αναφέρει το politischios.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο 78χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, που έμενε δίπλα από τη νεαρή κοπέλα που της νοικιάζει το σπίτι εδώ και ενάμιση χρόνο, κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να επέμβει αφού παρά το γεγονός ότι της είχε χτυπήσει το κουδούνι για πάνω από 10 φορές, εκείνη δεν ανταποκρινόταν.

Οι αστυνομικοί θεωρώντας το συμβάν περισσότερο αστείο παρά υπηρεσιακού χαρακτήρα δεν επενέβησαν εξ’ αρχής μέχρι τη στιγμή που κάλεσε στην άμεση δράση ακόμα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από την απέναντι πολυκατοικία.

Εν τέλει οι δύο νεαροί αστυνομικοί αναγκάστηκαν να χτυπήσουν το θυροτηλέφωνο του διαμερίσματος της νεαρής κοπέλας για να της κάνουν σύσταση. Εκείνη στη θέα των αστυνομικών απάντησε με ένα συγγνώμη και συνέχισε επί το έργον.

Αιτία της «ηχορύπανσης» σύμφωνα με τους ίδιους τους αστυνομικούς ήταν το γεγονός ότι η 22χρονη κοπέλα είχε ξεχάσει ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα του διπλανού δωματίου με αποτέλεσμα όλη η γειτονιά να γίνει αυτόπτης μάρτυρας των ιδιαίτερων στιγμών της.