Σοβαρές ζημιές στο φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας τα ευρήματα της επίθεσης


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12:24
23/02/2012
Σοβαρές ζημιές στο φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα
loading

Σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη το αρτοποιείο του διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα ύστερα από την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, λίγο μετά τη μία το βράδυ, που σημειώθηκε στην είσοδο του καταστήματος, στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας.

Από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν σοβαρότατες ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος, ενώ κατέρρευσε και η ψευδοροφή στο εσωτερικό του φούρνου.

Ζημιές έχουν προκληθεί στις προσόψεις και των δύο πλευρικών καταστημάτων, καθώς και σε επτά σταθμευμένα αυτοκίνητα και μάλιστα σε απόσταση που φτάνει ακόμα και τα 50 μέτρα, ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.

Η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή κι ακούστηκε σε όλη την πόλη της Καλαμάτας, ενώ έβγαλε από τα σπίτια του στο δρόμο τον κόσμο στην περιοχή του κέντρου.

Στο σημείο έφτασαν τη νύχτα πυροτεχνουργοί από την Τρίπολη κι έχουν συλλέξει υπολείμματα από την εκρηκτική ύλη τα οποία θα σταλούν για εξέταση στα εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα.

Στο σημείο βρίσκεται και η σήμανση για συλλογή στοιχείων, ενώ το προανακριτικό έργο βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο και διεξάγεται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σημειώνεται ότι πριν από αρκετές ημέρες ο φούρνος του διεθνή διαιτητή είχε δεχθεί ξανά επίθεση από αγνώστους.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει