Στις 7 το απόγευμα απολογείται ο 29χρονος που κατηγορείται για τα τρομοδέματα που στάλθηκαν στον Λουκά Παπαδήμο και ευρωπαίους αξιωματούχους.

Χθες ταυτοποιήθηκε από τις εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών DNA του σε ένα παγιδευμένο φάκελο, ο οποίος είχε εντοπιστεί τον Μάρτη στα ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι.

Επίσης το DNA του βρέθηκε σε κολλητική ταινία εντός του οχήματος του Λουκά Παπαδήμου όπου είχε γίνει έκρηξη Αυτοσχέδιου Εκρηκτικού Μηχανισμού (Α.Ε.Μ.), που βρισκόταν μέσα σε φάκελο αλληλογραφίας.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εξετάζουν την εκδοχή το κρησφύγετο που βρέθηκε χθες στα Εξάρχεια να προοριζόταν για καταφύγιο μετά από τρομοκρατικό χτύπημα.

Το ισόγειο διαμέρισμα που εντοπίστηκε και ερευνήθηκε χθες νοικιάστηκε από τον 29χρονο μόνο για πέντε μέρες, μέσω ίντερνετ. Το γεγονός επίσης ότι είχε ενοικιαστεί για τις μέρες από 26 Οκτωβρίου έως χθες, οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι αν προγραμματιζόταν κάτι, επρόκειτο να συμβεί αυτές τις πέντε μέρες, αλλά απετράπη λόγω της σύλληψης του.