Στην εξιχνίαση έξι περιπτώσεων κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια στην Αρκαδία προχώρησε η ατσυνομία ενώ συνελήφθησαν, τρείς Γεωργιανοί, 32, 36 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απείθεια.

Επιπλέον, ο 32χρονος κατηγορείται για αντίσταση, πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα και ο 27χρονος για αντίσταση.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρίπολης, ο 32χρονος και ο 27χρονος, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Ο 32χρονος επέδειξε στους Αστυνομικούς, ως έγγραφο που νομιμοποιούσε την παραμονή του στη χώρα, πλαστή βεβαίωση της Περιφέρειας Αττικής.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, μαζί με τον 36χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη, μπήκαν χθες το πρωί σε δύο σπίτια στην Τρίπολη.

Από το πρώτο σπίτι, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και χρυσαφικά, ενώ από το δεύτερο, στο οποίο διαμένει ένας 35χρονος αλλοδαπός, χρηματικό ποσό. Από την έρευνα προέκυψε ότι τον τελευταίο μήνα είχαν διαπράξει άλλες τέσσερις κλοπές σε σπίτια στην Τρίπολη. Από τη δράση τους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και χρυσαφικά, συνολικής αξίας περίπου 17.300 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Τρίπολης.