Από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της ομάδας που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε Θεσσαλονίκη, Αττική και Κατερίνη.

Τρία μέλη της οργάνωσης, γεωργιανής καταγωγής συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη καθώς και δύο Έλληνες ένας άνδρας και μία γυναίκα συνελήφθησαν στο Μενίδι Αττικής.

Οι κακοποιοί είχαν διαπράξει τέσσερις ληστείες σε τράπεζες από τις οποίες η μια στη Φάρσαλα και μία στο Αιγίνιο Πιερίας. Κατά την ένοπλη ληστεία στα Φάρσαλα οι τρεις Γεωργιανοί πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών τραυματίζοντας σοβαρά έναν.

Στο σπίτι του ζεύγους των συνεργών στο Μενίδι Αττικής οι αστυνομικοί εκτός από όπλα και σφαίρες βρήκαν κρυμμένο σε αποθήκη αυτοκίνητο μάρκας BMW τύπου τζιπ 605 το οποίο είχε κλαπεί από τον γνωστό μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Ίαν Βουγιούκα.

Επίσης εντοπίστηκε και χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του τέταρτου δράστη των ένοπλων ληστειών μέσα στο οποίο ήταν κρυμμένο ένα καλάσνικοφ το οποίο, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, είχε χρησιμοποιηθεί σε ένοπλες ληστείες.
Από τις έρευνες στη Θεσσαλονίκη και την Αττική οι αστυνομικοί βρήκαν αλεξίσφαιρα αντιασφυξιογόνες μάσκες καθώς και κουκούλες full face.

Κατασχέθηκαν τρία καλάσνικοφ ένα υποπολυβόλου τύπου ούζι και πλήθος από σφαίρες. Επίσης κατά της σύλληψής της, η γυναίκα μέλος της οργάνωσης προσπάθησε να αποκρύψει πιστόλι που το είχε κρυμμένο στην τσάντα που πέταξε από το μπαλκόνι.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγούνται στον εισαγγελέα.