Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής το κίνητρο της δολοφονίας, με μια σφαίρα στο κεφάλι, του οδηγού ταξί, που έγινε τα μεσάνυχτα στην Κηφισιά.

Θύμα είναι 52χρονος, κάτοικος Νέας Ιωνίας, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός στο ταξί, τους τελευταίους έξι μήνες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης πυροβόλησε με πιστόλι τον 52χρονο, εν κινήσει, στη δεξιά βρεγματική χώρα, με αποτέλεσμα η σφαίρα να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα.

Το ταξί κύλησε για λίγο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο κι έτσι ακινητοποιήθηκε, στην συμβολή των οδών Κακκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν λεωφορείο που περνούσε από το σημείο δεν μπορούσε να περάσει, γιατί το ταξί έκλεινε τον δρόμο και ο οδηγός του κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, οπότε αντίκρισε τον 52χρονο νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μέσα στο ταξί βρέθηκαν ένας κάλυκας και μια βολίδα πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος, τα οποία εξετάζονται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, η οποία θα ερευνήσει και το όχημα, για την εξεύρεση στοιχείων που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη.

Στις τσέπες του θύματος βρέθηκαν χρήματα, κάτι όμως που δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που ασχολούνται με την υπόθεση, μεταξύ άλλων εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο 52χρονος να αντέδρασε σε απειλή άγνωστου «πελάτη», ο οποίος τον πυροβόλησε και έφυγε βιαστικά.