Μπροστά σε νέο επικίνδυνο δίδυμο ληστών που δρα στο Πήλιο σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων βρίσκονται οι τοπικές αστυνομικές αρχές. Οι έφοδοί τους σε μονοκατοικίες πυκνώνουν επικίνδυνα και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών μελετούν προσεκτικά τις κινήσεις των κακοποιών με στόχο τον εντοπισμό τους.

Η μονοκατοικία ηλικιωμένου ζευγαριού στα Πλατανίδια προχθές το βράδυ ήταν ο νέος –τρίτος κατά σειρά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες- στόχος των κουκουλοφόρων ληστών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα κινήσεις τους δείχνουν να έχουν καταστρώσει σχέδιο διαδοχικών ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων, που διαμένουν στο Ανατολικό και Νότιο Πήλιο.

Η δράση τους παραπέμπει στους «ληστές με τα μαύρα» που επί ένα και πλέον χρόνο ρήμαξαν μονοκατοικίες μοναχικών ηλικιωμένων ατόμων στο Βόλο και τη Ν. Ιωνία, οδηγώντας θύματά τους ακόμη και στο θάνατο. Τους αδίστακτους ληστές, που από τον σωματότυπό τους έλαβαν τον χαρακτηρισμό «ψηλός» και «κοντός», κατάφερε να συλλάβει έπειτα από επίμονες έρευνες η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ξεδιπλώνοντας ολόκληρο κύκλωμα κακοποιών πίσω από τα πρόσωπά τους.

Πηγή: taxydromos.gr