Η  ξαδέλφη της Ελευθερίας Αγραφιώτου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο υπόγειο ενός πάρκινγκ μίλησε για την καθημερινότητα της καθώς και για τις συνθήκες που βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα. Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live» ανέφερε:

«Στο αυτοκίνητο δεν φαινόταν τίποτα, ήταν κλειδωμένο και άψογο. Όπως το αφήνουμε όλοι. Δεν ξέρω αν η αστυνομία ανακάλυψε κάτι, γιατί δεν έχω μιλήσει. Είχανε πει από την αστυνομία ότι ήταν μετά τις 4, μετά το Πάσχα δηλαδή, οι κάμερες γράφανε. Πριν ήταν όλα, δεν υπάρχουνε. Έχουνε σβηστεί. Ήταν μια μορφωμένη γυναίκα, δεν δημιουργούσε αντιπαραθέσεις, τα έβλεπε με μια λογική όλα και δεν νομίζω να είχε τέτοια πράγματα. Ζούσε μια χαρά την καθημερινότητά της. Αυτή που είχε τέλος πάντων, όπως έχουμε όλοι. Όταν πήγα κι εγώ στο γκαράζ, δεν πρόσεξα ότι είχε -3. Εγώ πήγα μόνο στο αυτοκίνητο», είπε μεταξύ άλλων η ξαδέρφη του θύματος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.