Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα πρωτοφανές αστυνομικό θρίλερ με την εξαφάνιση της Ελευθερίας Αγραφιώτου, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε την τελευταία της πνοή μετά τον εντοπισμό της σορού της σε υπόγειο πάρκινγκ στο Μαρούσι.

Το απόγευμα της Τετάρτης υπάλληλος γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ τηλεφώνησε στις διωκτικές αρχές, αναφέροντας ότι στο τρίτο επίπεδο του υπόγειου πάρκινγκ που βρίσκεται στο κατάστημα που εργάζεται αναδύεται έντονη δυσοσμία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο μετά από έρευνες που έκαναν εντόπισαν στο κλιμακοστάσιο του τρίτου υπογείου ένα γυναικείο πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

Αμέσως όλοι σκέφθηκαν ότι πρόκειται για την Ελευθερία Αγραφιώτου, καθώς στις 13 Μαΐου στο υπόγειο πάρκινγκ του δευτέρου επιπέδου είχε βρεθεί το αυτοκίνητό της. Λίγη ώρα αργότερα οι υποψίες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώθηκαν. Το πτώμα ανήκε στη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στις 21 Απριλίου.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα με επικρατέστερο αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε ημίγυμνο, ενώ δίπλα του υπήρχαν ξερές κηλίδες αίματος. Η γυναίκα ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω. Μάλιστα η τσάντα της Ελευθερίας Αγραφιώτου εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το άψυχο κορμί της χωρίς μέσα από αυτή να έχουν αφαιρεθεί το κινητό της τηλέφωνο ούτε και το πορτοφόλι της. Το γεγονός αυτό αφήνει ανοιχτό το σενάριο στις αρχές να πρόκειται ακόμα για δολοφονία με σεξουαλικά κίνητρα.

Οι συγγενείς της 69χρονης γυναίκας είχαν δηλώσει στις αστυνομικές αρχές της εξαφάνισης στις 21 Απριλίου, καθώς φοβούνταν ότι είχε πέσει θύμα κακοποιών εξαιτίας της οικονομικής άνεσης της οικογένειας. Η γυναίκα είχε φύγει εκείνη την ημέρα από το σπίτι της με το αυτοκίνητο της, ένα λευκό Opel Corsa. Τα οικεία της πρόσωπα αλλά και οι διωκτικές αρχές είχαν κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να την εντοπίσουν. Οι συγγενείς απευθύνθηκαν και στην Αγγελική Νικολούλη η οποία αφιέρωσε δύο εκπομπές της στην ανεύρεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Η πρώτη αποκάλυψη ήρθε από την εκπομπή του ALPHA όταν ένας υπάλληλος του γνωστού σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι τηλεφώνησε στους συνεργάτες της Αγγελικής Νικολούλη και τους ανέφερε ότι στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου γκαράζ βρισκόταν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της αγνοούμενης. Την άλλη μέρα, Σάββατο 14 Μαΐου, το αυτοκίνητο βρέθηκε.

Μάλιστα ο υπάλληλος υποστήριξε πως κάποιος εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στο υπόγειο γκαράζ, τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση της 69χρονης στις 21 Απριλίου. Στη συνέχεια το μετακίνησε σε άλλο σημείο του υπογείου, όπου και βρέθηκε.