Ενισχύεται από σήμερα η αστυνόμευση στη Δυτική Ελλάδα

Τέσσερις κινητές μονάδες της ΕΛΑΣ θα περιπολούν σε οικισμούς και απομακρυσμένες περιοχές


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
21:58
23/05/2016
Ενισχύεται από σήμερα η αστυνόμευση στη Δυτική Ελλάδα
4
loading

Τέσσερις κινητές αστυνομικές μονάδες διαθέτει από σήμερα η γενική περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, οι οποίες, όπως ανακοινώθηκε, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες των απομακρυσμένων περιοχών της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Η παρουσίαση των κινητών μονάδων έγινε σήμερα κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, παρουσία εκπροσώπων της περιφέρειας και δήμων της Δυτικής Ελλάδας.

Οι αστυνομικοί που θα στελεχώνουν τις κινητές μονάδες θα περιπολούν σε πρωινή και απογευματινή βάρδια σε οικισμούς και απομακρυσμένες περιοχές, ενώ το πρόγραμμα περιπολιών θα εκπονείται από τις κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας, ανάλογα με τις ανάγκες που θα έχουν προκύψει.

Στην ομιλία του, ο γενικός περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος Φώτης Τσόλκας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «σκοπός μας είναι, η κινητή αστυνομική μονάδα να ενσωματωθεί στις τοπικές κοινωνίες, αποτελώντας ένα σύγχρονο μοντέλο διαχείρισης και αντιμετώπισης αστυνομικών θεμάτων». Δηλαδή, όπως εξήγησε, «ένα νέο μοντέλο αστυνόμευσης, το όποιο θα συμβάλλει στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών, στη στενότερη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, αλλά κυρίως, στην περαιτέρω ανάπτυξη μιας φιλικής και ανθρώπινης προσέγγισης της Αστυνομίας προς τον πολίτη».

Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, ο Φώτης Τσόλκας σημείωσε ότι «θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε το νέο αυτό μοντέλο σύγχρονης αστυνόμευσης να πετύχει, καθόσον εκφράζει μια νέα φιλοσοφία προσέγγισης και εξυπηρέτησης του πολίτη.»

 

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Μιλάμε για τρελά εργαλεία

  Ένα κι ένα για καταδίωξη σε χωματόδρομο.

 2. avatar Σούπερ μπάτσος σε μίνι βαν

  Θα έχουμε και σελίδα στο facebook;

 3. avatar Επιθεωρητής Κλουζω

  Ταχύτητα και ευελιξία! Θα έχουν πληροφορίες φαίνεται ότι οι κακοποιοί στις περιοχές αυτές χρησιμοποιούν σχολικά λεωφορεία.

 4. avatar xasia-xasia

  Χαχαχαχαχαχα!!!! Φιλική και ανθρώπινη προσέγγιση της αστυνομίας στον πολίτη...
  Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε!!!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει