Εξιχνιάστηκαν έξι διαρρήξεις- κλοπές σε σπίτια  και αποθήκες, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Πύλου- Νέστορος και Μεσσήνης Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις Αλβανοί, ηλικίας 31, 32 και 37 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες, από την 26.11.2015 έως και την 20.1.2016, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Πύλου- Νέστορος και Μεσσήνης Μεσσηνίας, είχαν διαπράξει τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε σπίτια και δύο περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε αποθήκες, από όπου είχαν αφαιρέσει συνολικά χρήματα, γεωργικά εργαλεία, ηλεκτρικές συσκευές, είδη ένδυσης και τρόφιμα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.