Ένας 40χρονος άνδρας συνελήφθη, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Ρέθυμνο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Όπως διαπιστώθηκε, απέκρυπτε ναρκωτικές ουσίες σε αγροτική τοποθεσία.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί εντοπίστηκε ο 40χρονος να αποκρύπτει αντικείμενο, σε ερημική τοποθεσία δημοτικού διαμερίσματος του δήμου Ρεθύμνου.

Μετά την απομάκρυνση του 40χρονου από το σημείο με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου ότι είχε αποκρύψει δύο συσκευασίες εκ των οποίων η μία περιείχε 20,5 γραμμάρια κοκαΐνη και η δεύτερη το χρηματικό ποσό των χιλίων εξακοσίων 1.600 ευρώ.

Ο 40χρονος, στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη στην πόλη του Ρεθύμνου και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, διενεργήθηκε έρευνα σε αγροτική τοποθεσία δημοτικού διαμερίσματος του δήμου Αγίου Βασιλείου, όπου είχε διαπιστωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες, είχε πάει στο συγκεκριμένο σημείο και βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 5,2 γραμμάρια κοκαΐνη και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.